Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Reteta de fata este ideala atat pentru vegetarieni cat si pentru cei care vor sa tina post. E consistenta si foarte buna. Va indemn s-o incercati!
Tocam toate legumele si le punem intr-o oala,la fel si tijele,adaugam nautul clatit sub jet de apa si scurs,zdrobim usturoiul.Adaugam apa. Cand incepe sa clocoteasca miscoram flacara ,acoperim si lasam la fiert circa o ora si jumatate.Supa este gata.
Se poate servi ca atare cine tine post si nu pune ulei,adaugand doar verdeata tocata sau poate adauga ulei de masline.
Pentru zilele care nu e post se poate rade telemea de oaie si ulei ,sau cu iaurt.
Sepoate servi atat calda cat si rece.
1
Pentru a ramane legumele intregi ,preferabil sa fierbeti la foc mic.
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult